Ventileren is van levensbelang!

Onze huizen hebben een beroerd binnenklimaat. Één op de tien heeft schimmel, in veel woningen is er meer fijnstof dan buiten en twee derde van de milieu gerelateerde gezondheidsklachten gaan over ons binnenmilieu. En dan te bedenken dat mensen bijna driekwart van hun tijd in huis doorbrengen. Bewoners, huisdieren en planten produceren in een gemiddeld huishouden dagelijks tien liter vocht. Lees meer...

gallery/dame

> Professionele aanpak door gekwalificeerde personeel

> Complete reiniging en controle van uw systeem

> Desinfectie tegen schimmels en micro-organismen

Een complete reiniging van uw systeem al vanaf € 220,-

(inclusief BTW)

gallery/ballon

Mechanische ventilatie zorgt voor gezonde lucht in huis, mits het systeem goed wordt geïnstalleerd, onderhouden en u er op de juiste manier mee om gaat. Onvoldoende onderhoud kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën en schimmels, welke zich vermenigvuldigen in uw systeem. Ook gaat de luchtverversingscapaciteit achteruit door ophoping van vuil en stof.

> Recente

Projecten

gallery/foto 1 de kroon
gallery/foto 2 vve plein wateringen
gallery/hage hoek

VvE Plein - Wateringen

VvE Hage - Hoek Den Haag

> Contact

Naam  
E-mail  
Bericht  
gallery/button
gallery/poppetje i offerte
gallery/ventilatiesysteem
gallery/ventilatiesysteem_wtw

Mechanische Ventilatie (afzuiging)

Mechanische Ventilatie met Warmteterugwinning (balansventilatie)

Woonhuis ventilatiesystemen kun je grofweg verdelen in twee soorten;

Een speciale ventilatormotor zuigt bij mechanische afzuiging via luchtkanalen en ventilatieroosters lucht weg uit ruimtes als de keuken, de badkamer en het toilet. Om risico's voor de gezondheid en onnodige slijtage van het systeem te voorkomen, is een periodieke controle en grondige schoonmaak van de roosters en afzuigventielen noodzakelijk. Dit onderhoud kunt u goed zelf doen. Het is echter aan te raden eens per drie à vijf jaar het systeem, inclusief de luchtkanalen, inwendig te laten inspecteren c.q. reinigen en desinfecteren voor een daartoe bevoegd gespecialiseerd bedrijf.

Bij mechanische ventilatie met warmte terugwinning of balansventilatie verzorgt een centrale unit de toevoer van verse buitenlucht én de afvoer van de lucht uit uw woning. Meestal is er sprake van een hoog-rendement installatie (HR) omdat warmte van de retourlucht via een speciale warmtewisselaar wordt overgedragen aan de toevoerlucht. Om u en de installatie tegen stof te beschermen zijn er in de unit filters gemonteerd die regelmatig vervangen moeten worden.

gallery/mechanisch v 2 geheel
gallery/auto_ledo_web

VvE De Kroon - Den Haag